HŽPP

Izdvajamo

Vlakovi Hrvatska - Češka

Po povoljnim cijenama vlakovima RegioJeta otputujte u Bratislavu, Brno i Prag

Od 30. lipnja do 11. srpnja vlakovi češkog prijevoznika RegioJet iz Praga kreću utorkom, petkom i nedjeljom u 17.20 sati, uz zaustavljanja u češkim gradovima Pardubice, Brno i Břeclav, Bratislavi i mađarskom gradu Csorna, a u Rijeku dolaze u 8.55 sati. Iz Rijeke vlakovi kreću srijedom, subotom i ponedjeljkom u 18.35 sati te uz zaustavljanja u Ljubljani, Csorni, Bratislavi, Břeclavu, brnu i Pardubicama, u Prag dolaze u 9.42 sati. 

Od 11. srpnja do 30. kolovoza vlakovi će voziti svakodnevno u oba smjera, a u rujnu ponovno triput tjedno (zadnji vlak iz Rijeke polazi 26. rujna).

U kolodvoru Opatija Matulji putnici iz smjera Praga mogu koristiti autobusni prijevoz do sljedećih odredišta:

Opatija, Rabac, Medulin, Pula, Rovinj, Poreč, Novigrad, Malinska, Šilo, Vrbnik, Krk, Baška, Crikvenica, Novi Vinodolski, Zadar, Sukošan, Biograd, Pakoštane, Omiš, Brela, Baška Voda, Makarska, Podgora, Podaca, Gradac, Šibenik, Primošten, Trogir i Split.

 

Rezervacija mjesta i cijene karata

Putnici mogu rezervirati mjesto u sljedećim vrstama vagona:

  • astra vagon sa sjedalima s ekranima ugrađenima u sjedalo ispred – cijena već od 22 eura
  • vagon s odjeljcima – cijena već od 22 eura
  • vagon s ležajima – cijena već od 30 eura.

Putnici karte mogu kupiti online putem internetske stranice RegioJeta te aplikacije za pametne telefone RegioJet te na blagajnama kolodvora Rijeka i Zagreb Glavnog kolodvora.

Cijena karte uključuje rezervaciju mjesta i usluge koje se pružaju putnicima tijekom putovanja (besplatna kava i doručak, internetska veza, besplatno korištenje zabavnog portala i druge usluge u vlaku).

U svojem sastavu vlak će imati 12 vagona s ukupno 560 mjesta. RegioJet surađuje s HŽ Putničkim prijevozom, Slovenskim željeznicama i mađarskom kompanijom Continental Railway Solution.