HŽPP

Međunarodni prijevoz

Vlakom u Mađarsku

Putujte povoljno u Mađarsku

Fotografija: Shutterstock

Putujte vlakom od Zagreba do Budimpešte već od 15 €*!

Za putovanja u Mađarsku vrijedi i ponuda Budapest Spezial po kojoj kartu na relaciji Zagreb – Budimpešta možete kupiti već za 25 eura.

Na svim relacijama iz Hrvatske u Mađarsku ostvarite 30% popusta na jednosmjerne, tj. 60% popusta na povratne karte.

Za skupinu 6 i više osoba ostvarite 40% popusta na jednosmjerne, tj. 65% popusta na povratne karte.

Vozni red i cijene karata

Zagreb GK – Budimpešta već od 15 €*

  • IC 201 Zagreb GK 16.35 – Budapest Deli 22.24
  • IC 204 Budapest Deli 15.35 - Zagreb GK 22.03

*ograničen broj mjesta

*Cijene međunarodnih prijevoznih karata izražene su u EUR, a preračunavanje u HRK vrši se na prodajnom mjestu prema srednjem tečaju HNB na dan kupovine međunarodne prijevozne karte do 31.12.2022.

Kraljica Dunava Budimpešta očarava u svako doba godine - okićena za Božić, rasplesana za Novu Godinu ili rascvjetana u proljeće, nezaobilazno je mjesto koje treba vidjeti.

Razgledajte jedan od najljepših gradova Europe i otkrijte Budimski dvorac, Andraševu aveniju, Trg heroja i Milenijsku podzemnu željeznicu koji su upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Posjetite i glavni gradski simbol – neogotičku zgradu mađarskog parlamenta, koja je treća takva građevina po veličini u svijetu, a ne propustite ni vožnju žutim tramvajem.

Brojni barovi i restorani mamit će Vas da se opustite na njihovim terasama pa obavezno otiđite na ručak, isprobajte mađarsku kuhinju i sve to zaokružite čašom izvrsnog tokajca.

Predvečer se zaputite u shopping u ulici Vaci pa provedite večer na brodu ili čardi. Želite li izlazak nastaviti u jednom od brojnih klubova, po kojima je Budimpešta nadaleko poznata, odlučite sami.

Više informacija potražite na međunarodnim blagajnama kolodvora ili .