HŽPP

INTER-CONNECT

PRESS-RELEASE: Poziv na svečano obilježavanje Dana inžinjera RH

28. veljače, s početkom u 12,00 sati u Klubu HDŽI, Zagreb, Petrinjska 89

Hrvatsko društvo željezničkih inženjera i ove će godine obilježiti Dan inženjera RH, stoga nam je osobito zadovoljstvo pozvati Vas na svečano obilježavanje tog dana koje će biti održano 28. veljače, s početkom u 12,00 sati u Klubu HDŽI, Zagreb, Petrinjska 89.

U sklopu svečanosti obilježavanja Dana inženjera RH, HDŽI u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom organizira predstavljanje projekta Inter-Connect, odnosno Studije izvedivosti u funkciji definiranja metodologije za utvrđivanje tokova putnika između grada Zagreba i Jadranske obale.


Projekt Inter-Connect financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoji (ERDF) i IPA II s ciljem promocije intermodalnog prijevoza putnika i revitalizaciji željeznice u ADRION regijama, pružajući podršku donositeljima odluka kroz konkretne prijedloge za smanjenje postojećih neučinkovitosti razvoja intermodalnog prijevoza od vrata do vrata.

Nakon prezentacija projekta, o navedenoj temi te željezničkom povezivanju unutrašnjosti s destinacijama na Jadranu, biti će održana i kraća stručna rasprava na kojoj će moći sudjelovati svi sudionici.

Broj sudionika je ograničen, molimo prijave elektroničkim putem na:  helena.luketic@hzpp.hr

Više informacija na:

 

Helena Luketić                                                                     Hrvatsko društvo željezničkih inženjera

+ 385 1 453 3893                                                                  +385 1 457 77 09

e-mail address: Helena.luketic@hzpp.hr                          Petrinjska 89, 10000 Zagreb

www.interconnect.imet.gr

www.hdzi.hr