HŽPP

YOUMOBIL

Pregled i ocjena projekta

Za projekte koje su financirani sredstvima EU-a prati se i ocjenjuje napredak na polovici trajanja

S obzirom da je projekt YOUMOBIL na polovici svoga trajanja, Zajedničko tajništvo programa transnacionalne suradnje INTERREG Središnja Europa ocjenjuje njegov napredak.

S tom svrhom 28. siječnja 2021. održan je zajednički virtualni sastanak predstavnika programa Središnja Europa, vodećeg partnera i voditelja radnih paketa. Cilj sastanka bio je predstaviti napredak u aktivnostima navedenima u prijavnom obrascu, tj. planiranim aktivnostima i odstupanjima u njihovoj realizaciji. S obzirom da je pandemija covida-19 znatno utjecala na cjelokupan prometni sektor, određene aktivnosti kasne, dio aktivnosti implementirat će se u manjem opsegu, a određene aktivnosti će se modificirati. Navedeno će utjecati i na budžet projekta koji će biti umanjen u skladu s procjenom.

Program Središnja Europa i partneri u projektu YOUMOBIL izražavaju zadovoljstvo što će se, unatoč svemu, postići ciljevi koji su postavljeni na početku kako bi se postigla veća mobilnost mladih koji žive u ruralnim područjima. Kako? Pročitajte u idućem članku...

Više informacija o projektu potražite na web stranici, a pratite nas i na FacebookuTwitteru i Instagramu.