HŽPP

REGIAMOBIL

Održan završni sastanak

Datum: 6.4.2022. 8:30:00
29. ožujka 2022. održan završni virtualni sastanak partnera projekta

Kako bi aktivnosti projekta REGIAMOBIL bile privedene kraju, 29. ožujka 2022. održan je završni virtualni sastanak partnera projekta.

Zbog nepredviđenih okolnosti uzrokovanih pandemijom covida-19, projekt Regiamobil produljen je za tri mjeseca te će umjesto 31. ožujka završiti 30. lipnja 2022. godine. Završni sastanak projektnih partnera održan je kako bi se utvrdilo koje aktivnosti još trebaju biti dovršene.  

Nakon pozdravnih govora predstavnika voditelja tehničkih radnih paketa Sveučilišta iz Žiline (Slovačka) i Sveučilišta tehnologije i ekonomije iz Budimpešte (Mađarska) predstavljene su aktivnosti koje će biti dovršene prije završetka projekta.

Najviše nerealiziranih aktivnosti vezano je uz komunikaciju tijekom koje su bile potrebne prilagodbe na pandemijske uvjete. Uskoro se očekuje završetak projektnog filma, a u pripremi je i završna konferencija u koja će biti održana u svibnju u Bruxellesu. Iako je upravo kvalitetna online suradnja omogućila uspješno privođenje kraju projektnih aktivnosti, konferencija će biti jedina prilika da se projektni partneri susretnu uživo.

Uskoro slijedi više novosti o završnoj konferenciji koja će biti održana 19. svibnja 2022. godine.