HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Karte za vlak vrijede u vozilima ZET-a

Lokomotive

Karte za vlak vrijede u vozilima ZET-a

Do 30. rujna posebna regulacija prometa na relaciji Zagreb GK – Zaprešić – Savski Marof

Zbog obnove pruge između Zagreb Glavnog i Zagreb Zapadnog kolodvora željeznički promet odvija se jednokolosiječno na dionici pruge Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof i obrnuto. Uslijed jednokolosiječnog prometa smanjena je propusna moć pruge te je dio vlakova otkazan, a dio je supstituiran autobusima. Promet se odvija uz poteškoće i dolazi do kašnjenja vlakova.

Za vrijeme posebne regulacije prometa od 28. kolovoza do 30. rujna 2023. na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Zaprešić – Zagreb Glavni kolodvor putnici s kartama HŽPP-a moći će se prevoziti u tramvajima i autobusima ZET-a koji voze na navedenom području, a putnici s kartama ZET-a u vlakovima HŽPP-a.   

Zbog radova na rekonstrukciji pruge Zagreb Zapadni kolodvor biti će privremeno zatvoren za prijem i otpremu putnika od ponedjeljka 18. rujna 2023. u 00:01 do srijede 4. listopada 2023. u 23:59 sati. U navedenom razdoblju putnički vlakovi neće se zaustavljati u Zagreb Zapadnom kolodvoru i putnička blagajna neće raditi. Putnici prijevozne karte bez dodatka mogu kupiti u vlaku kod vlakopratnog osoblja, online ili u najbližem kolodvoru Zagreb Glavni kolodvor i stajalištu Kustošija. Tijekom posebne regulacije prometa putnici s kartama HŽPP-a mogu se prevoziti u tramvajima i autobusima ZET-a koji voze na navedenom području.

Putnicima se ispričavamo zbog kašnjenja do kojih dolazi zbog radova i molimo ih za razumijevanje.

Više o posebnoj regulaciji prometa možete pronaći na https://www.hzpp.hr/radovi-na-pruzi.