HŽPP

Izašao četvrti MIMOSA newsletter

Predstavljamo dostupne dokumente, testirane pilot-aktivnosti i događanja na kojima smo predstavili projekt MIMOSA

Partneri projekta MIMOSA sudjelovali su u testiranju investicijskih pilot-projekata na jadranskom području. Istovremeno, izrađeni su zanimljivi dokumenti vezani uz promet na prekograničnom području Italije i Hrvatske koji sadrže relevantne i ažurirane informacije. Navedeni dokumenti dostupni su na web stranici projekta, a izravne poveznice na njih možete pronaći i u newsletteru.

U našem newsletteru pročitajte o istraživanju o navikama korisnika prijevoza, ugljičnom otisku koji ovisi o odabiru prijevoznog sredstva i potražnji za putničkim prijevozom između Italije i Hrvatske.

Također, uz detaljne informacije vezane uz instalaciju plažnih dizala za osobe s invaliditetom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, multimodalnu uslugu na relaciji Trst - Grado - Lignano, investiciju u ciklo-središte u Konavlima, prekograničnu uslugu Autobus&bicikl, održive i pametne usluge u luci Rovinj i pametne kartice u Istri, možete pronaći niz nacionalnih i međunarodnih događanja na kojima je predstavljen projekt MIMOSA.