HŽPP

Hoteli u Splitu

Posjetite najveći dalmatinski grad i prošećite palačom koja je dio svjetske baštine UNESCO-a

Punih 17 stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala grad koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine.

HOTELI U SPLITU


HOTEL AS***

Kopilica 8a, Split
+385 (0)21 366 100

www.hotelas-split.com

Smještajem u hotelu As, naći ćete se u središtu poslovne zone u blizini željezničkog kolodvora Split Predgrađe, a blizina poslovnih, administrativnih, sportskih i zabavnih sadržaja omogućit će vam kvalitetnu iskoristivost boravka u hotelu.

Uz predočenje prijevozne karte u ovom hotelu ostvarujete 15% popusta.


HOTEL SLAVIJA***

Andrije Buvine 2, Split
+385 (0)21 323 840


www.hotelslavija.com

Uz idealnu lokaciju u središtu grada u neposrednoj blizini željezničkog kolodvora i povijesnih znamenitosti Splita - katedrale svetog Duje, palače Milesi i Dioklecijanove palače, posebnost ovom hotelu daju i sobe s malim renesansnim balkonima i prostranim terasama.

Uz predočenje prijevozne karte u ovom hotelu ostvarujete 15% popusta.


HOTEL MORE***

Šetalište pape Ivana Pavla II 27, Split
+385 (0)21 462 112


www.hotelmore.hr

Hotel More je mali obiteljski hotel u Splitu. Smješten je u blizini plaže Žnjan, a od željezničkog kolodvora udaljen je 12 minutnom vožnjom. Neposredno uz hotel nalaze se sportski tereni za odbojku na pijesku, tenis i košarku, biciklistička staza, te staze za rolanje i trčanje.

Uz predočenje prijevozne karte u ovom hotelu ostvarujete 15% popusta.