HŽPP

Content:

1. Mlade osobe do navršenih 26 godina života, bez obzira jesu li studenti ili ne, kupnjom profila K-33J ostvaruju popust od 30% od redovite prijevozne cijene za neograničen broj jednosmjernih ili dvosmjernih putovanja u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova na bilo kojoj relaciji na mreži pruga HŽ-a.

2. Indeks vrijedi više za studente hrvatskih visokih učilišta
Popust od 50% ostvaruje se za neograničeni broj jednosmjernih i dvosmjernih putovanja u svim vlakovima te se može koristiti tijekom cijele godine.

Popust se ostvaruje na blagajnama i u vlaku uz predočenje pametne kartice s profilom K-33x koju treba pokazati na zahtjev konduktera tijekom putovanja. Navedeni popust može se koristiti samo u unutarnjem prometu Hrvatske. Cijena profila za akademsku godinu iznosi 50 kn (6,81 EUR*). Pametna kartica K-33X kupuje se na blagajnama željezničkih kolodvora.

Za ostvarivanje prava na profil studenti moraju predočiti Indeks ovjeren za tekući semestar ili potvrdu fakulteta o upisanom tekućem semestru. Status studenta također je moguće dokazati predočenjem e-indexa ili x-ice ali uz dokument (ispis matičnih podataka) na kojem su vidljivi valjani podaci iz navedenih kartica.

*Tečaj: 1 EUR = 7,53450 HRK