HŽPP

Content:

Zbog radova pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Ogulin i Moravice od 6. do 29. ožujka, osim subotom i nedjeljom, od 9.00 do 15.30 sati. U tim razdobljima putnike će na relaciji Moravice – Ogulin i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova:

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.


Zbog radova pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Generalski Stol i Gornje Dubrave od 24. do 29. ožujka, osim u subotu i nedjelju, od 10.15 do 15.50 sati. U tim razdobljima putnike će na relaciji Generalski Stol – Ogulin i obratno prevoziti autobusi umjesto vlakova:

Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.


​Zbog radova na održavanju pruga Zagreb GK – Rijeka bit će zatvorena za promet između kolodvora Generalski Stol i Moravice od 31. ožujka u 5.00 sati do 3. travnja u 4.00 sataU tome razdoblju putnike će na relacijama Moravice – Ogulin i obratno, Moravice – Duga Resa i obratno, Ogulin – Duga Resa i obratno, Ogulin – Moravice, Split – Zagreb GK i obratno te Zagreb GK – Rijeka i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.


Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja.