HŽPP

Promocije

Studenti

Putujte povoljnije tijekom cijele godine

Mjesečne i godišnje karte

Za izdavanje karte potrebno je na blagajni kupiti iskaznicu po cijeni od 20 kn, uz koju treba priložiti potvrdu obrazovne ustanove o redovitom školovanju i fotografiju. Potvrdu obrazovne ustanove o redovitom školovanju možete preuzeti ovdje. 

Iskaznica vrijedi od 1. listopada jedne do 30. rujna druge godine za redovite studente. 

Sufinancirane mjesečne karte za studente moguće je kupiti od 1. do 5. u mjesecu. U dane do kupnje nove pretplatne karte, tj. do 5. u mjesecu (uključivo) mogu koristiti mjesečnu pretplatnu kartu iz prošlog mjeseca.

Ako je student od 1. do 5. u mjesecu bolestan ili ne može osobno kupiti kartu, roditelj ili član uže obitelji može u tom razdoblju kupiti kartu  uz predočenje valjane iskaznice.

 

Vikendom u pola cijene

Putujete li subotom, nedjeljom i blagdanom, nagrađujemo vas dodatnom pogodnošću! Uz predočenje mjesečne ili godišnje karte, ostvarite 50% popusta u 2. razredu vlakova

Putovanje na relaciji različitoj od one navedene na kartici vrijedi u unutarnjem prijevozu i mora početi i završiti subotom, nedjeljom ili blagdanom u roku valjanosti pretplatne karte.

Indeks vrijedi više

Ostvarite 50% popusta na neograničen broj jednosmjernih i povratnih putovanja tijekom cijele godine. Popust vrijedi za redovne i izvanredne studente. 

Popust se ostvaruje na blagajnama i u vlaku temeljem pametne kartice. Cijena profila za jednu godinu iznosi 50 kn.

Više o pametnim karticama i načinu izrade pročitajte ovdje.

  • za ostvarivanje prava na studentski profil studenti moraju predočiti indeks ovjeren za tekući semestar ili potvrdu fakulteta o upisanom tekućem semestru. Status studenta moguće je dokazati predočenjem e-indexa ili iksice, uz predočenje dokumenta na kojemu su navedeni valjani matični podaci. 
  • potrebna fotografija dimenzija 3 x 3,5 cm