HŽPP

Izdvajamo

Advent u Zagrebu

27. studenoga 2021. – 1. siječnja 2022.
  • 50% popusta na povratna putovanja za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent do Zagreb GK iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj
  • povratne karte uz 50% popusta kupuju se isključivo na blagajnama HŽPP-a (osim na blagajni Zagreb Glavnog kolodvora) i u vlaku
  • od ponedjeljka do četvrtka od 16.00 do 24.00 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreb GK putnici će se besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof, a besplatne karte preuzimaju se na blagajnama HŽPP-a  i u vlaku.

Povratne karte uz 50% popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena, a karte za besplatne vožnje preuzimaju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza i u vlaku u slučaju da je blagajna zatvorena. Prilikom kupnje ili preuzimanja karte potrebno je izjaviti svrhu putovanja, a povratnu kartu uz 50 % popusta potrebno je ovjeriti na info pultu HŽ Putničkog prijevoza u zgradi Zagreb GK (radno vrijeme svaki dan 06.00-22.00 sati) te u Centru za posjetitelje TZ Grada Zagreba Trg bana J. Jelačića 11 (radno vrijeme ponedjeljak-petak 09.00-20.00 sati, vikendom i blagdanom 10.00-18.00 sati, zatvoren za Božić i Novu godinu). Adventski popust ostvaruje se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba.

Osnovu popusta predstavlja povratna prijevozna karta koja na poleđini treba biti ovjerena pečatom organizatora. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku. Putnik bez osnove popusta (tj. bez ovjerene prijevozne karte) doplaćuje razliku do pune cijene.

Više informacija o Adventu u Zagrebu možete pronaći na www.adventzagreb.hr.