HŽPP

Izdvajamo

Vlakovi Split – Beč/Bratislava

Od lipnja do rujna 2022.

Vlakom EuroNight u Sloveniju, Austriju i Slovačku od 4. lipnja do 24. rujna 2022.

EuroNight 1152 polazit će iz Splita u 17.26 sati i dolaziti u Beč u 8.58 sati, odnosno Bratislavu u 10.49 sati sljedećega dana. EuroNight 1153 polazit će iz Bratislave u 15.51 sati, iz Beča u 18.01 sati i dolaziti u Split u 9.53 sati sljedećega dana. Vozni red možete pogledati ovdje.

Prijevoz automobila i motocikala bit će omogućen između Splita i Beča te Splita i Bratislave.

Sve karte uključuju rezervaciju, a mogu se kupiti putem web stranice Austrijskih saveznih željeznica (ÖBB-a) www.nightjet.com i na međunarodnim blagajnama HŽPP-a. 

Ovisno o Vašim zahtjevima za komforom, možete odabrati jedno od sljedećih mjesta u vlaku EuroNight: u vagonu sa sjedalima, odjeljku s ležajima i odjeljku za spavanje. Možete putovati s drugim putnicima ili ako želite više privatnosti, odaberite putovanje u privatnom odjeljku.

Karte za odjeljke s ležajima i spavanje uključuju doručak.

U svojem odjeljku pronaći ćete jelovnik koji nudi veći izbor napitaka i grickalica. Uz naplatu napitaka i grickalica, osoblje u vlaku uslužit će Vas sa zadovoljstvom.

Usluge prijevoza vlakovima EuroNight pružat će partneri Austrijske savezne željeznice (ÖBB), Slovačke željeznice (ZSSK), Slovenske željeznice (SŽ) i HŽ Putnički prijevoz (HŽPP).