HŽPP

Međunarodni prijevoz

Vlakom u Mađarsku

Fotografija: Shutterstock

Zbog građevinskih radova na području Slovenije, Austrije, Njemačke, Švicarske i Mađarske dolazi do promjena u voznom redu međunarodnih vlakova. Više informacija potražite ovdje.

Povoljno otputujte u Budimpeštu i razgledajte jedan od najljepših gradova Europe. Otkrijte Budimski dvorac, Andraševu aveniju, Trg heroja i Milenijsku podzemnu željeznicu, koji su upisani na UNESCO-ov Popis svjetske baštine u Europi. Posjetite i glavni gradski simbol – neogotičku zgradu mađarskog parlamenta, koja je treća takva građevina po veličini u svijetu, a ne propustite ni vožnju žutim tramvajem.

Brojni barovi i restorani mamit će Vas da se opustite na njihovim terasama pa obavezno otiđite na ručak, isprobajte mađarsku kuhinju i sve to zaokružite čašom izvrsnog tokajca. Predvečer se zaputite u shopping u ulici Váci pa provedite večer na brodu ili čardi. Želite li izlazak nastaviti u jednom od brojnih klubova, odlučite sami.

Vozni red i cijene karata

Zagreb GK – Budimpešta već od 15 €*

  • IC 201 Zagreb GK 16.35 – Budapest Deli 22.24
  • IC 204 Budapest Deli 15.35  Zagreb GK 21.59

    *ograničen broj mjesta

Za putovanja iz Hrvatske u Mađarsku ostvarite 40 % popusta na jednosmjerne i povratne karte, a ako putujete u skupini od šest ili više osoba, 50 % popusta na jednosmjerne i povratne karte. Za putovanja na relaciji Zagreb – Budimpešta vrijedi i ponuda Budimpešta Specijal u sklopu koje možete kupiti karte po povoljnim cijenama.

Više informacija potražite u letku , te na međunarodnim blagajnama kolodvora ili