HŽPP

Izdvajamo

Pedalafest'22 u Zagrebu

Uz 40 % popusta i besplatan prijevoz bicikla otputujte na biciklistički festival

Zagreb će i ove godine od 23. do 26. lipnja 2022. slaviti kulturu urbanog bicikliranja u sklopu Pedalafesta'22 u Centru mladih Ribnjak i Art Parku Zagreb. Program Pedalafesta bit će bogat brojnim edukativnim i zabavnim sadržajima. Ovaj međunarodni festival okuplja velik broj građana i inozemnih gostiju, a u sklopu festivala bit će organizirane radionice, predavanja, paneli, performansi, izložbe i koncerti, uz masovnu biciklističku vožnju Zagrebom. Također, bit će održan skup „Bike-friendly organizacije u Hrvatskoj“, posebno osmišljen za kompanije, firme i organizacije radi razmjene znanja, dobrih praksi i iskustava u poslovanju i aktivnostima kojima se zaposlenike potiče na bicikliranje.  

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima Pedalafesta odobrava 40 % popusta u 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 23. do 25. lipnja 2022. iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Zagreb GK i natrag. Popustom se mogu koristiti i slovenski državljani. 

Uz kupljenu kartu, prijevoz bicikla je besplatan. Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu festivala.

Više o vlakovima u kojima je omogućen prijevoz bicikala možete doznati na ovdje. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Više informacija na facebook.com/sindikatbiciklista i www.sindikatbiciklista.hr te putem