HŽPP

Izdvajamo

PARTY VLAK za Beograd

Fun Factory i ove je godine organizirao putovanje za pamćenje koje je okupilo više od 700 studenata i mladih!

Tradicija masovnih vikend-putovanja za mlade nastavila se i ove godine u Beogradu - prijestolnici zabave na Balkanu i gradu koji nikada ne spava.

Mladi iz svih dijelova Hrvatske imali su priliku posjetiti splavove, plesati uz trubače, degustirati specijalitete s roštilja i upoznati grad uz lokalne vodiče.

Avantura je počela u petak 4. ožujka u ranim jutarnjim satima kada je TRIP'N'FUN PARTY VLAK krenuo prema Beogradu. Nakon prebrojavanja putnika i kratkih formalnosti, počela je zabava uz glazbu u svim vagonima, osobito u restoran-vagonu. U veseloj i pozitivnoj atmosferi putovanje je brzo prošlo i poslijepodne je vlak stigao u Beograd.

Tradicionalni doček s trubačima upotpunilo je mnoštvo novinara i reportera koji su htjeli zabilježiti taj jedinstven događaj i uzeti izjave putnika o njihovim očekivanjima u Beogradu.

Nakon check in-a i smještaja u hotelske sobe, putnici su imali slobodno vrijeme da istraže grad i uživaju u njegovoj gastronomskoj ponudi po preporuci Fun Factory vodiča.

Navečer su se putnici okupili na recepciji i otišli na splavove uz standardno dobar provod uz live band i snižene cijene pića do dugo u noć.

Subota, drugi dan putovanja, bila je predviđena za razgledavanje grada uz lokalne vodiče u turi prilagođenoj mladima. Nakon dvosatnog razgledavanja, počevši od Slavije, Terazija, Trga Republike, Knez Mihajlove i Kalemegdana, tura je završila na staroj boemskoj ulici Skadarliji, koja je idealna za ručak i odmor od šetnje. Putnici su imali slobodno vrijeme do navečer kada je sve ponovno bilo spremno za zadnji izlazak na splavove i oproštaj od Beograda uz provod koji se još dugo prepričavao.

Nedjeljni check out počeo je od 11.00 sati, a u poslijepodnevnim satima TRIP'N'FUN PARTY VLAK krenuo je natrag za Zagreb. Međutim, zabavi još nije došao kraj pa je uslijedila vatrena atmosfera u svim vagonima sve do povratka u Zagreb. Studenti i mladi vratili su se puni dojmova i već se spremaju za novu avanturu u 10. mjesecu 2016. kada Fun Factory turistička agencija za mlade sprema novo i još neviđeno PARTY VLAK putovanje!

#teksmopočeli