HŽPP

Izdvajamo

Green River Fest u Zagrebu

Uz 40 % popusta uživajte na starom kupalištu Sava
U organizaciji udruge Priroda za sve na starom kupalištu Sava kod Hendrixovog mosta u Zagrebu i ove godine će se tijekom ljeta posjetiteljima nuditi atraktivni doživljaji usklađeni s prirodom, koristiti nove tehnologije njegujući tradiciju, stvarati inovacije koristeći obnovljive izvore energije, educirati posjetitelje te nuditi održive ideje koje svatko može ponijeti kući, uz minimalan utjecaj na okoliš.
Festival nudi bogat svakodnevni program, a posjetitelji će moći uživati uz stare priče u novom ruhu, babinjak u obliku amfiteatra, izbor miss Save, kartati, odmarati i stvarati Zagreb u razglednici.
Pozivamo vas da na Green River  Fest otputujete vlakom uz 40 % popusta. Popust se može koristiti subotom i nedjeljom od 6. srpnja do 2. listopada 2022., u 2. razredu vlakova.

Popust se koristi za kupnju povratnih karata do Zagreb Glavnog kolodvora i natrag. Popustom se mogu koristiti i slovenski državljani.

Više o vlakovima u kojima je omogućen prijevoz bicikala možete doznati na linku. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Program festivala možete pogledati ovdje, a više informacija doznati na https://www.facebook.com/greenriverfest/.