HŽPP

Toplice i terme

Daruvarske toplice

Uz 40% popusta otputujte u centar zdravlja i odmora

Daruvarske toplice su smještene u prekrasnom višestoljetnom parku Julija Jankovića, uz izvore ljekovite tople vode i nalazišta ljekovitog mineralnog blata.

Ovaj centar očuvanja zdravlja nenametljivo je uklopljen u prirodu na izvorima ljekovite termalne vode, okružen velikim i lijepo uređenim parkom spomeničke i hortikulturne vrijednosti.

Danas su ove toplice suvremeni i moderno opremljeni centar za medicinsku rehabilitaciju, odmor i rekreaciju te prevenciju u očuvanju zdravlja.

Smještajni objekt Termal raspolaže jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama te apartmanima. U Termalu se nude raznovrsni sadržaji za sport i rekreaciju, među kojima su sportska dvorana, fitness dvorane, wellness spa sadržaji i fitness studio, a upotpunjuju ih otvoreni i zatvoreni bazeni s toplom termalnom vodom.

U sklopu Daruvarskih toplica nalazi se i smještajni objekt Arcadia, a odmah do nje ekskluzivni restoran Terasa s plesnim podijem i vrtnom terasom.

Temeljem ugovorne suradnje HŽ Putnički prijevoz putnicima posjetiteljima Daruvarskih Toplica u Daruvaru odobrava 40% popusta na povratne karte u 2. razredu redovnih vlakova. Karte se mogu kupiti na blagajnama, u vlaku, kao i na prodajnim mjestima Tiska.

Popust se može koristiti do 30. rujna 2024. godine. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na recepciji objekta Termal. Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Uz predočenje povratne karte, putnici ostvaruju 15% popusta na cijene iz individualnog cjenika za bazen, smještaj na bazi punog pansiona, polupansiona i noćenja s doručkom u Daruvarskim toplicama (uključeno neograničeno korištenje bazena s termalnim vodama).

Više o Daruvarskim toplicama potražite ovdje .