HŽPP

Arhiva ponuda

Zvonimirovi dani u Kninu

Otputujte vlakom na kulturno-povijesnu manifestaciju na kninskoj tvrđavi

Turistička zajednica grada Knina u partnerstvu s Gradom Kninom, Kninskim muzejom i KUD-om Kralj Zvonimir  deseti put na kninskoj Tvrđavi organizira kulturno-povijesnu manifestaciju Zvonimirovi dani. Tijekom manifestacija život na Tvrđavi vraća se u XI. stoljeće, u Zvonimirovo doba, čime Tvrđava postaje još atraktivnija za posjetitelje i građane Knina.

Jubilarni Zvonimirovi dani održat će se 9. i 10. lipnja 2017., a posjetitelji će tijekom manifestacije imati priliku upoznati se s poviješću, tradicijom i kulturnom baštinom hrvatskoga kraljevskog grada Knina, u kojemu će biti priređen raznovrstan program uz predstavljanje srednjovjekovne kuhinje, borbe vitezova, noćne borbe, streličarski turnir, noćnu opsadu Tvrđave, večernje koncerte i druge sadržaje.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima manifestacije Zvonimirovi dani odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 8. lipnja do 11. lipnja 2017.  za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora do kolodvora Knin. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu ovjeriti na informacijskom pultu na kninskoj tvrđavi.

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija možete pronaći na stranicama turističke zajednice Grada Knina.