HŽPP

Arhiva ponuda

Zimski akvarel

Adventske i božićne svečanosti u Splitu

U cilju unaprjeđenja prometne povezanosti u gradu Splitu tijekom manifestacije „Zimski akvarel - adventske i božićne svečanostiu Splitu“, HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita od 1. prosinca 2018. do 7. siječnja 2019. svake subote i nedjelje nudi besplatnu povratnu vožnju građanima Splita, Solina, Kaštela i Trogira do centra grada.

Besplatan prijevoz subotom i nedjeljom bit će omogućen prigradskim vlakom na relaciji Kaštel Stari – Split – Kaštel Stari s polaskom iz Kaštel Starog u 9.41 sati i povratkom iz Splita u 14.03 sati.

Za odlazak na manifestaciju „Zimski akvarel – adventske i božićne svečanosti u Splitu“ HŽ Putnički prijevoz od 30. studenoga 2018. do 8. siječnja 2019. odobrava 50% popusta na povratna putovanja iz svih kolodvora/stajališta u Hrvatskoj do kolodvora Split. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti u info centru Turističke zajednice grada Splita na Rivi radnim danom od 9.00 do 16.00, a subotom od 9.00 do 14.00 sati. Izvan tog vremena, kao i nedjeljom i blagdanom karte će se od 6.00 do 22.00 sati ovjeravati na blagajni kolodvora Split. Slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Split ostvaruju 40% popusta.

Više informacija potražite na https://visitsplit.com/hr/1303/zimski-akvarel.