HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Obvezno nošenje zaštitnih maski

Arhiva ponuda

X. velika burza malih vlakova i autića

Uz 40% popusta otputujte u Viroviticu i povedite djecu na izložbu

U Virovitici će se 21. ožujka 2020. održavati X. velika burza malih vlakova i autića, četvrta utrka RC modela autića na daljinsko upravljanje. Svatko tko dođe sa svojim autićem, natječe se za više od 50 nagrada, uz  nagrade za crteže i radove modela. Dočekuju vas 24 izlagača iz zemalja regije - BIH, Srbije, Slovenije i Hrvatske s više od 5.000 modela vlakova i autića na prodaju ili zamjenu te potrebnih materijala za izradu maketa i scenografija. Uz utrku autića na daljinsko upravljanje i radionice, posjetitelji će moći uživati u vožnji vlakova na analogne upravljače, tablete i kamere, a dobit će i zaslužene diplome za male strojovođe nakon polaganja vožnje malim vlakovima.

Putnicima posjetiteljima ove izložbe odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 20. do 22. ožujka 2020. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do Virovitice i natrag.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja izložbe u kolodvoru Virovitica.  

Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.