HŽPP

Arhiva ponuda

Vlakom na klizanje

Iskoristite popust i uživajte u klizanju

Pripremite toplu odjeću, rukavice, kape i okupite ekipu za klizanje na jedinstvenom Ledenom parku! Ovog Adventa, ljubitelji klizanja i fine zimske hrane moći će, treću godinu zaredom, uživati na Trgu kralja Tomislava od 26. studenog do 8. siječnja.

Ledeni park za 26. studenoga priprema spektakularni performans s Orašarom kao temom koja će pratiti otvaranje uz posebno atraktivan nastup talijanskih klizača.

Prema mišljenju brojnih Zagrepčana i turista iz cijelog svijeta, ovo najljepše klizalište u Europi, ponovo će biti epicentrom blagdanske atmosfere!

RADNO VRIJEME

Gastro kućice na Ledenom parku bit će otvorene svakog dana od 10 do 23 sata, a na Badnjak od 10 do 17 sati, dok će na dan Božića raditi od 17 do 23 sata. Na Staru godinu bit će otvorene od 10 do 4 sata, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

 

GASTRO PONUDA

Volite li blago ili začinjeno, slano ili slatko – na Ledenom parku sve je ukusno i vrhunski pripremljeno! Dvadeset gastronomskih kućica spremno je oduševiti vas tradicionalnim blagdanskim delicijama iz Hrvatske i svijeta. Od američkog gulaša i zanimljivih hot-dogova, preko domaćih knedli, turske baklave, blisko-istočnih falafela, britanskog puncha, švicarskog raqlettea, talijanskog panettona, francuskih šampanjaca, pa sve do rapske torte i dalmatinskih sireva i pršuta - uživajte u božićnim okusima uz pogled na spretne (i manje spretne) klizače.

 

VLAKOM NA KLIZANJE

Dolazite li vlakom, HŽ Putnički prijevoz nudi Vam čak 50% popusta na cijenu povratne karte. Uz predočenje karte HŽPP-a na blagajni Ledenog parka ostvarite popust i na cijenu ulaznica za klizanje – u jutarnjem terminu cijena karte iznosi 10 kuna, a u popodnevnom terminu 15 kuna. U povratku je potrebno kondukteru u vlaku uz prijevoznu kartu predočiti i kupon ili ulaznicu za klizanje. 

Usto, putnici s kartom za vlak ostvaruju pravo na povoljniju cijenu pojedinačne ulaznice za Umjetnički paviljon i to za 20% u odnosu na redovnu cijenu. 

NAPOMENA: Dodatni popusti ne odnose se na karte koje studenti, branitelji i umirovljenici kupuju uz 50% popusta.

Popusti za prijevoz organiziranih skupina 

HŽ Putnički prijevoz nudi posebne pogodnosti i popuste kod prijevoza organiziranih skupina u kojoj mora biti najmanje pet putnika.

  • do 50% popusta kod prijevoza svih najavljenih i organiziranih skupina za putovanja u 2. razredu vlakova sukladno VR.
  • do 75% popusta kod prijevoza skupina u organizaciji obrazovnih ustanova (učenika osnovnih* i srednjih škola te fakulteta**)

Zahtjev za odobrenje popusta te organizaciju i najavu putovanja molimo uputite na mail prodaja@hzpp.hr.

CIJENE KLIZANJA

Cijene klizanja od 10 do 16 sati iznose 15 kuna, a od 16 do 23 sata, 20 kuna. Za djecu do 6 godina klizanje je besplatno, dok umirovljenici, branitelji i studenti ulaznice za klizalište plaćaju 10 kuna. 

Također, cijena ulaznica za klizanje u sklopu akcije Vlakom na klizanje u jutarnjim terminima uz predočenje karte HŽPP-a iznosi 10 kuna, a u popodnevnim terminima 15 kuna.

Ove godine ponovno nudimo mogućnost kupnje obiteljskih ulaznica po jeftinijoj cijeni. Obiteljska ulaznica za tri člana obitelji je od 35 do 50 kuna, za četiri člana obitelji od 45 do 65 kuna te za pet članova obitelji od 55 do 80 kuna, ovisno o jutarnjem ili popodnevnom terminu. 

Najam klizaljki po osobi iznosi 15 kuna. Dostupne su klizaljke od broja 25 do broja 50.

 

PROGRAM

Ove se godine sprema bogati zabavni program na ledu! Uz svakodnevni glazbeni program, tu su i posebni programi za opuštenu atmosferu i veselo raspoloženje. Treća godina Ledenog parka donosi, naime, nastupe bedova i DJa, svakoga dana od 19 do 22 sata.

Ledeni park najavljuje i jedinstven silvestarski program – dočekajte, novu 2017. godinu na ledu, s pjenušcem u rukama! Za silvestarsko slavlje bit će moguće i rezervirati stolove na vidikovcu, s pogledom na raskošno ledeno izdanje Trga kralja Tomislava te vatromet u ponoć.

*učenici osnovnih škola i njihovi pratitelji popust se mogu koristiti u 2.razredu vlakova čija je popunjenost manja od 50%.

**učenici srednjih škola i redoviti studenti te njihovi pratitelji popust mogu koristiti u 2. razredu vlakova subotom i nedjeljom do 15.00  sati.