HŽPP

Arhiva ponuda

Vlakom na Football fest

Uz 40% popusta otputujte na najveći nogometni sajam

Od 27. do 30. listopada Zagreb će postati nogometno središte Europe. Na više od 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora Zagrebačkog velesajma održat će se Footbal fest, najveći nogometni sajam u ovom dijelu Europe. 

Football fest će se predstaviti kroz tri bogata sadržajna dijela - nogometnu izložbu, konferenciju i navijačku zonu. Svoje sudjelovanje na izložbi već su potvrdili brojni nogometni klubovi i udruge te tvrtke vezane uz nogomet. Nogometna konferencija najveća je konferencija ovog tipa ikad održana u Europi. U Kongresnoj dvorani okupit će se eminentna imena europskog nogometa kako bi razmijenili iskustva i analizirali najnovije nogometne trendove, a zatim kroz zanimljiva izlaganja podijelili iskustva s posjetiteljima. Među njima su Oscar Ugaz (utemeljitelj digitalne platforme Real Madrida), Diego Valdes (Sports Business Institute Barcelona), Patrick Gasser (Uefa Senior Football and Social Responsibility Manager) te Miroslav Blažević (renomirani hrvatski nogometni trener i izbornik).

U navijačkoj zoni posjetitelje očekuju dva malonogometna turnira, Playstation i Freestyle turnir, te brojni drugi zabavni sadržaji poput Virtual Reality Footballa i CageFootballa. Oni najsretniji u nagradnoj igri mogu osvojiti put u Barcelonu i ulaznice za EL Classico.

Pozivamo vas da na sajam otputujete vlakom uz 40% popusta. Popust se može koristiti od 26. do 31. listopada 2016. isključivo za kupnju povratnih karata do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a u povratku predočiti ulaznicu za sajam. Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na http://www.footballfest.eu/ i www.promoovertime.com.