HŽPP

Arhiva ponuda

Vlakom na Advent iz davnina

6. prosinca iz Vinkovaca besplatno u Slavonski Brod

Grad Slavonski Brod poziva djecu i roditelje, djedove i bake te sve ljubitelje bajki Ivane Brlić Mažuranić iz cijele Hrvatske da posjete Slavonski Brod i uživaju u nezaboravnom Adventu iz davnina.

U petak, 6. prosinca na sv. Nikolu Ivanin vlak iz davnina krenut će iz Vinkovaca u 16.30 sati, uz zaustavljanje u Vrpolju u kojemu će posjetitelji moći čuti najljepše bajke. Svi zainteresirani koje žele osigurati svoje mjesto u vlaku, besplatne karte mogu preuzeti na željezničkom kolodvoru Vinkovci.

Malik Tintilinić, Domaći, Kosjenka, Potjeh i Stribor na radost svih generacija ponovno šeću ulicama Slavonskog Broda gdje donose veselje i čaroliju Božića. Uz bogat program i jedinstvenu blagdansku atmosferu, bajkoviti Advent iz davnina donosi brojna iznenađenja svim zaljubljenicima u Ivanine priče i dobro druženje.

Tako će svi koji posjete grad moći uživati u božićnom sajmu, nastupu mađioničara, hologramskoj projekciji Ivaninog svijeta bajki, bogatoj gastronomskoj ponudi te se družiti s Potjehom, Kosjenkom, Tintilinićem i domaćima na raznim lokacijama u gradu. Posebno iznenađenje djecu očekuje u petak kad će sv. Nikola u Tvrđavi mališanima podijeliti prigodne darove.

Program Adventa iz davnina preuzmite ovdje , a program događanja na tvrđavi ovdje .

Vozni red

Polazak: Vinkovci 16.30 - Strizivojna Vrpolje 16.47 - Slavonski Brod 17.08 sati

Povratak: Slavonski Brod 22.00 -  Strizivojna Vrpolje 22.19- Vinkovci 22.38 sati