HŽPP

Arhiva ponuda

Vinodar-expressom u Daruvar

8. lipnja otputujte na međunarodnu izložbu vina

U lipnju se u Daruvaru održava manifestacija Vinodar – međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda, najpoznatija i najvažnija manifestacija daruvarskog kraja i njegovih vinara.

U sklopu međunarodne izložbe Vinodar bit će organizirana stručna predavanja i ocjenjivanja vina, okrugli stolovi posvećeni uzgoju vinove loze i proizvodnji i čuvanju vina, kao i zabava za sve posjetitelje. Centar grada pretvorit će se u sajmeno središte s bogatom gastronomskom ponudom i sajmom tradicionalnih obrta, a u večernjim satima održat će se koncerti poznatih hrvatskih bendova koji garantiraju izvrsnu zabavu.

Uz obilazak grada i dvorca Janka Draškovića te brojne glazbene sadržaje i prodajnu izložbu eko-etno proizvoda, posjetitelji će moći otići i na kupanje u Daruvarske toplice.

 

U vlaku će biti organiziran doček domaćina, uz pjesmu, domaće pogače od čvaraka i daruvarsko vino kako bi se putnici upoznali s turističkom ponudom grada i programom Vinodara i što kvalitetnije iskoristili vrijeme provedeno u Daruvaru. Na željezničkom kolodvoru u Daruvaru goste će dočekati grof i grofica Janković te turistički vodiči koji ih povesti u besplatan obilazak grada kako bi ih upoznali s poviješću, tradicijom i turističkom ponudom daruvarskog kraja.

 

Vozni red

Polazak:

Zagreb GK 8.17 - Maksimir 8.22 -  Sesvete 8.30 - Dugo Selo 8.39 - Kutina 9.54 – Pakrac Grad 10.57 - Daruvar 11.46 sati

Povratak:

Daruvar 19.30 - Pakrac Grad 20.20 – Kutina 21.15 - Dugo Selo 22.38 - Sesvete 22.47 - Maksimir 22.55 - Zagreb GK 23.01 sati

 

Cijene karata

Povratne karte prodavat će se na blagajnama po cijeni od:

  • 30 kuna za odrasle
  • djeca do 6 godina prevoze se besplatno