HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Obvezno nošenje zaštitnih maski

Arhiva ponuda

Vinodar-express

Pridružite nam se 11. lipnja na izletu vlakom u Daruvar

Grad Daruvar krasi titula najuređenijega malog grada kontinentalne Hrvatske.

Spoj zelenila i gradske arhitekture, kulturološka šarolikost i plodna vinogorja samo su jedni od razloga koji su pridonijeli toj laskavoj tituli. Daruvar je poznati lječilišni grad s tradicijom liječenja duljom od dva tisućljeća, a uz brojne povijesne građevine ponosi se i bogatom ponudom turističkih sadržaja.

U lipnju se održava manifestacija Vinodar – međunarodna izložba vina i sajam tradicionalnih proizvoda, najpoznatija i najvažnija manifestacija daruvarskog kraja i njegovih vinara.

U sklopu međunarodne izložbe Vinodar bit će organizirana stručna predavanja i ocjenjivanja vina, okrugli stolovi posvećeni uzgoju vinove loze i proizvodnji i čuvanju vina, kao i zabava za sve posjetitelje. Centar grada pretvorit će se u sajmeno središte s bogatom gastronomskom ponudom i sajmom tradicionalnih obrta, a u večernjim satima održat će se koncerti poznatih hrvatskih bendova koji garantiraju izvrsnu zabavu.

Uz obilazak grada i dvorca Janka Draškovića te brojne glazbene sadržaje i prodajnu izložbu eko-etno proizvoda, posjetitelji će moći otići i na kupanje u Daruvarske toplice.

Vozni red

Polazak

Zagreb GK 8.02 - Maksimir 8.07 - Trnava 8.11 - Sesvete 8.17 - Dugo Selo 8.27 - Ivanić Grad 8.47 - Kutina 9.49 - Daruvar 11.22

Povratak

Daruvar 20.00 - Kutina 21.29 - Ivanić Grad 22.29 - Dugo Selo 23.02 - Sesvete 23.11 - Trnava 23.18 - Maksimir 23.23 - Zagreb GK 23.29

Cijene karata

Povratne karte od 1. lipnja prodavat će se na blagajnama po cijeni od:

  • 20 kuna za odrasle
  • besplatno za djeca do 6 godina
  • 10 kuna za prijevoz bicikla.

Više o manifestaciji potražite na stranicama Grada Daruvara.