HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Obvezno nošenje zaštitnih maski

Arhiva ponuda

Vikendom u Ivanić!

Uz 40% popusta uživajte u bogatoj turističkoj, kulturnoj i gastronomskoj ponudi

U subotu, 8. lipnja 2019. u Ivanić-Gradu će se u organizaciji Turističke zajednice Ivanić-Grada održavati manifestacija Vikendom u Ivanić tijekom koje su pripremljena brojna kulturna, sportska i zabavna događanja.

Ove subote održavat će se Međunarodni žabarski karneval s više od 500 sudionika iz Hrvatske, Italije, Austrije, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, kao i Obrtnički sajam s više od 30 izlagača iz cijele Hrvatske. Pod sloganom „Tradicija, gastronomija, turizam“ posjetitelji će moći nabaviti domaće proizvode i kušati tradicionalna jela.  U glazbenom dijelu programa održat će se koncert poznatih glazbenika.

Putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti 8. lipnja 2019. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Ivanić-Grad i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info-pultu u Centru za posjetitelje na mjestu održavanja manifestacije. 

Više o mogućnostima prijevoza bicikla u vlakovima potražite na  http://www.hzpp.hr/prijevoz-bicikala

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na  http://www.tzig.hr/.