HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Vozni red 2017/2018

Akcijske ponude

Vidimo se u božićnim vlakovima!

Proslavite s nama rođendan Tin-expressa ili posjetite imanje Salaj

Svakog prosinca ispunjavamo dječji san,
budi i ti s nama na 20. rođendan!

HŽ Putnički prijevoz poziva sve mališane i njihove roditelje, bake, djedove, prijatelje, tete iz vrtića i učiteljice na veselo putovanje božićnim vlakom Tin-express.

Tijekom godina u božićnom vlaku djeca su se družila s Djedom Božićnjakom, sv. Nikolom, vilama i likovima iz crtanih filmova. Mališani koji su putovali vlakom tvrde ''da je brada Djeda Božićnjaka prava, a da se umjesto sobova vozi vlakom jer ima toliko darova da mu ne stanu u saonice''.

Za vrijeme vožnje veselim i prigodno ukrašenim vlakom uz prigodne dječje božićne pjesme, Djed Božićnjak i sv. Nikola uveseljavaju djecu dijeleći im prigodne darove. Dječji božićni vlak vozi tijekom prosinca na području svih većih hrvatskih gradova - Zagreba, Osijeka, Rijeke, Splita, Vinkovaca, Varaždina, Koprivnice, Čakovca i Slavonskog Broda.

Kako izgleda na božićnom vlaku pogledajte u videu:

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, u nedjelju 3. prosinca u 9.45  sati HŽ Putnički prijevoz u suradnji sa sponzorima prvu vožnju Tin-expressa na relaciji Zagreb – Dugo Selo - Zagreb poklanja djeci iz DV Potočnica, Udruge Anđeli, Udruge Suncokret, Saveza za rijetke bolesti, Udruge Put u život, Udruge za sindrom Down, Dnevnog centara Dugo Selo, Centara za autizam.

HŽ Putnički prijevoz i ove godine za građanstvo vikendima organizira vožnje božićnog vlaka Tin-express. U cijenu karte za djecu uključen je i prigodni dar, a vožnja božićnim vlakom traje oko 60 minuta. 

Prijevozne karte kupuju se na blagajnama kolodvora, a karte se ne mogu rezervirati.

 Na zagrebačkom području

Tin-express će voziti vikendima od 3. do 23. prosinca u 9.45 i 11.00 sati na relaciji Zagreb GK – Dugo Selo – Zagreb GK, a po potrebi će se uvoditi i dodatne vožnje. Cijena karte za dijete iznosi 40 kuna, a za odrasle 30 kuna. Ovisno o rasprodanosti prve dvije vožnje, po potrebi će biti organizirana i treća vožnja u 12.33 sati.

S obzirom da su vožnje 10. prosinca rasprodane, dodatna vožnja Tin-expressa organizirana je u 14.10 sati.  

Kontakt:   01 3783 240

Na vinkovačkom području

Tin-express će voziti  16. i 23. prosinca  u 12.15 sati na relaciji Vinkovci –Tovarnik - Vinkovci. Cijena karte za dijete iznosi 40 kuna, a za odrasle 20 kuna.

Kontakt:   032 308 231

Na osječkom području

Tin-express će voziti 16. prosinca u sastavu vlaka 6206 na relaciji Osijek - Beli Manastir s polaskom u 10.10 sati. Cijena karte za dijete iznosi 44 kune, a za odrasle 35 kuna.

Kontakt:   031 200 228

Na slavonskobrodskom području

Tin-express će voziti 9., 16. i 23. prosinca u 9.20 sati na relaciji Slavonski Brod - Nova Kapela Batrina - Slavonski Brod. Cijena karte za dijete iznosi 40 kuna, a za odrasle 20 kuna.

Vožnje posebnih vlakova za 16. i 23. prosinca 2017. su rasprodane, a o dodatnim vožnjama naknadno ćemo vas obavijestiti.

Kontakt:   035 277 268

Na riječkom području

Tin-express će voziti 2. i 23. prosinca u 9.38 sati na relaciji Rijeka – Delnice - Rijeka, 9. prosinca u 9.30 na relaciji Opatija Matulji – Rijeka – Delnice - Opatija Matulji, a 16. prosinca u 9.27 na relaciji Opatija Matulji – Rijeka - Delnice - Opatija Matulji.

Uz podjelu darova i prigodan program u vlaku, nakon sat vremena stiže se u čarobne Delnice u kojima djeca i roditelji mogu sudjelovati u interaktivnoj bajci u čarobnoj šumi, posjetiti zimsku farmu i adventski sajam, voziti se kočijom, posjetiti edukativno-kreativne radionice,  zapjevati karaoke s Baka Mrazom i vilenjacima, voziti se Krampus-adventskim vlakićem iz Gorskog kotara i uživati u drugim zabavnim i gastronomskim ponudama. Cijena karte za dijete iznosi 60 kuna (uključuje dar za dijete), a za odrasle 40 kuna.

Vožnje posebnih vlakova za 2., 9. i 16. prosinca 2017. su rasprodane, a o dodatnim vožnjama naknadno ćemo vas obavijestiti.

Kontakt:   051 211 304

         

Na varaždinskom i čakovečkom području

Tin-express će voziti 16. prosinca u 11.00 sati na relaciji Varaždin – Ivanec – Varaždin. Cijena karte za dijete iznosi 45 kn , a za odrasle 40 kn. 

Kontakt:   042 627 480

Grad Varaždin u nedjelju 3. prosinca daruje vožnju Tin expressom djeci slabijeg imovinskog stanja i djeci iz Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, Udruge gluhih i nagluhih, Utočišta Sv. Nikola, Udruge Zipka, Udruge Bedem ljubavi, Udruge slijepih i slabovidnih, Udruge gluhoslijepih, Udruge Uz tebe sam, Društva za zaštitu od dijabetesa, Društva multipleskleroze i Centra Tomislav Špoljar.

Isto tako, u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Čakovec Međimurska županija 16. prosinca daruje djecu slabijeg imovinskog stanja prigodnom vožnjom Tin-expressom na relaciji Čakovec - Donji Kraljevec - Čakovec s polaskom iz Čakovca u 14.23 sati.

                       

 

 

Na koprivničkom području

Tin-express će voziti 17. prosinca u 11.05 sati na relaciji Koprivnica – Jalžabet – Koprivnica. Cijena karte za dijete  iznosi 45 kn, a za odrasle 40 kn. 

Kontakt:   048 622 625

Na splitskom području

Tin-express će voziti 10., 16., 17. i 23. prosinca u 9.35 i 10.54 sati na relaciji Split - Kaštel Stari - Split. Cijena karte za dijete iznosi 50 kn, a za odrasle 30 kn. 

Vožnje posebnih vlakova na splitskom području su rasprodane.   

Kontakt:   021 338 525

HŽ Putnički prijevoz u suradnji s Turističkom zajednicom grada Splita u utorak, 5. prosinca organizira humanitarnu vožnju dječjeg božićnog vlaka „Tin-express“ na relaciji Split – Kaštel Stari – Split, s polaskom iz kolodvora Split u 10.04 sati. Vlak će voziti oko 100 djece i njihovih pratitelja iz splitskog Centra za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u društvu sv. Nikole koji će djecu razveseliti darovima.

Pozivamo Vas da u prosincu postanete dio prekrasne božićne priče te da zajedno proslavimo 20. rođendan Tin-expressa u ovogodišnjem posebno oslikanom i ukrašenom vlaku. Dok Djed Božićnjak i njegovi pomagači pakiraju darove, ekipa HŽ Putničkog prijevoza oslikava vlak. Svi užurbano rade kako bi vam donijeli pravi božićni ugođaj.

 

Sponzori

Zahvaljujemo našim sponzorima na sudjelovanju i potpori u obilježavanju 20. rođendana Tin-expressa.

                    

 

Partneri