HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Obvezno nošenje zaštitnih maski

Arhiva ponuda

TRIP’N’FUN PARTY VLAK NOVI SAD

Najveće party putovanje u regiji od 21. do 23 . listopada 2016.

Pozivamo Vas na putovanje u Novi Sad, grad koji postaje jedna od važnijih turističkih destinacija za mlade. U prilog tome govore i činjenice da u zadnje vrijeme Novi Sad dobiva važna priznanja na nacionalnoj, regionalnoj i europskoj razini.

Novi Sad prepoznatljiv je kao grad festivala. Exit festival više puta dobivao je titule za najbolji festival, Novi Sad je jedan od najvažnijih gradova u kojemu se realiziraju projekti za mlade te se ističe kao pozitivan primjer aktivizma i implementacije politike mladih. Novi Sad ostvario je povijesni uspjeh ušavši među prvih pet gradova kandidata za Europsku prijestolnicu mladih 2018. godine.

Fun factory (https://www.funfactory.hr) turistička je agencija za studente i mlade, koja u suradnji s HŽ Putničkim prijevozom nastavlja pomicati granice dobrog provoda!

Party vlak putovanje pokazalo se kao pun pogodak za sve mlade željne ludog i nezaboravnog iskustva partijanja sa stotinama mladih iz cijele Hrvatske!

Prednosti putovanja vlakom su udobnije putovanje, mogućnost prelaska u druge vagone, druženje tijekom putovanja, restoran-vagon i DJ-evi koji će u svim vagonima puštati glazbu za svačiji ukus.

Kako izgleda provod u Trip'n'Fun Party vlaku pogledajte na  www.youtube.com/watch?v=d3iPQgORl4Q.

Koncept party vikend putovanja pod brendom Trip’n’Fun postoji još od 2008. i održava se dva puta godišnje krajem listopada i početkom ožujka, u terminima koji najviše odgovaraju studentima.

Trip’n’Fun putovanje specifično je po velikom broju putnika, programu prilagođenom neprestanoj zabavi i upoznavanju grada u turi prilagođenoj mladima.

Detaljan plan putovanja možete pogledati na www.funfactory.hr.

OSNOVNE INFORMACIJE

Polazak: zagrebački Glavni kolodvor, petak 21. listopada 2016. u ranim jutarnjim satima (dolazak u Novi Sad u poslijepodnevnim satima)

Povratak: kolodvor Novi Sad, nedjelja 23. listopada 2016. u poslijepodnevnim satima (dolazak u Zagreb u večernjim satima)

Cijena aranžmana od 650 kn uključuje:

  • povratni prijevoz vlakom Zagreb - Novi Sad - Zagreb za 1 osobu
  • party i animaciju u vlaku
  • organiziran prijevoz kolodvor - hotel - kolodvor
  • 2 noćenja u hotelima s 3 *
  • 2 doručka all you can eat
  • organiziran razgled grada uz lokalne vodiče
  • fakultativno: 2 luda noćna izlaska

 

Prijaviti se možete na https://www.funfactory.hr/booking.php.