HŽPP

Arhiva ponuda

Trekking i Festival igračaka u Ivanić Gradu

Uz 40% popusta uživajte u vožnji vlakom, druženju u prirodi i čaroliji svijeta igračaka

U Ivanić Gradu će se u subotu, 19. svibnja održati Foto safari i trekking šumom Marča, a 19. i 20. svibnja bit će održan Festival igračaka

Sve ljubitelje prirode i fotografije pozivamo na uzbudljivo i edukativno druženje u okrilju šume Marča. Polazak je u 12.30 sati ispred Centra za posjetitelje s malog trga uz tržnicu Maznica u centru Ivanić Grada. Natjecatelji će se vatrogasnim vozilima prevesti do planinarske kuće u Graberskom brdu, odakle u 13.00 sati kreće foto safari i trekking šumom Marča. Za sudjelovanje se možete prijaviti do 17. svibnja 2018. na e-mail damir.skender@optinet.hr ili broj mobilnog telefona 091/4975-404.

Festival igračaka bit će održan 19. i 20. svibnja u Sportskom parku Zelenjak u Ivanić Gradu. Cilj  ovogodišnjeg festivalskog izdanja, koje će okupiti 50-tak izlagača, je podsjetiti roditelje na važnost igranja s djecom. Organizatori festivala udruge Tetragon i Tvornica smijeha te Turistička zajednica Ivanić Grada priredili su pet različitih radionica pod nazivom “Mala škola za veliku igru“, na kojima će pedagozi stručno usmjeriti roditelje kako da se igraju sa svojom djecom. Kroz dva dana djeca i odrasli moći će uživati u carstvu igračaka, raznim natjecanjima, kazališnim i mađioničarskim predstavama, filmskim projekcijama dječje tematike, zabavnim i edukativnim radionicama te igraonicama.

Svim putnicima posjetiteljima ovih manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 18. do 21. svibnja 2018. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Ivanić Grad i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu na mjestu održavanja manifestacije.

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.