HŽPP

Arhiva ponuda

Terme Jezerčica

Uz 40% popusta otputujte u bajkovitu SPA i welnes zonu

Fotografija: Terme Jezerčica

Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se na izvoru prirodne ljekovite termalne vode u Hrvatskom zagorju. Udaljen četrdesetak kilometara od Zagreba predstavlja idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor. Hotel nudi udoban smještaj, unutarnji i vanjski vodeni park s bazenima, SPA zonu i suvremeno opremljen wellness centar za nezaboravno opuštanje.

Temeljem ugovorne suradnje HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima Terme Jezerčica u Donjoj Stubici odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova, a uz  predočenje prijevozne karte putnici ostvaruju pravo na kupnju ulaznica uz 20% popusta za djecu i odrasle.

Popust se može koristiti od 1. listopada 2019. do 30. rujna 2020. isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Donja Stubica i natrag. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu potrebno je ovjeriti pečatom Termi Jezerčica. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više o termama jezerčica potražite ovdje.