HŽPP

Arhiva ponuda

SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ U VUKOVARU

Uz 40% popusta otputujte na festival nematerijalne i kulturne baštine

U Vukovaru će se od 3. do 5. svibnja održavati prvi hrvatski festival na kojem će se predstaviti zaštićena hrvatska nematerijalna kulturna baština koja se nalazi na nacionalnom i UNESCO-ovom popisu, uz najatraktivnije turističke manifestacije, atrakcije i destinacije iz cijele Hrvatske.

Projekt "SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ" osmišljen je kao jedinstvena kulturno-turistička manifestacija koja povezuje medije, kulturu i turizam.

Festival je podijeljen u tri cjeline, od kojih je prva vezana uz promociju i prezentaciju zaštićene nematerijalne kulturne baštine, druga je vezana uz prezentaciju atraktivnih turističkih manifestacija (tradicijskih, gastronomskih, uličnih, povijesnih) do filmskih i glazbenih festivala te manifestacija za djecu, a treća cjelina vezana je uz sajmove u cilju promoviranja turističkih destinacija, proizvoda s oznakama Kupujmo hrvatsko, Izvorno hrvatsko, Hrvatski otočki proizvodi, 100% zagorsko itd.

U četiri dana trajanja festivala na deset lokacija, građani Vukovara te domaći i strani turisti na jednom mjestu doživjet će cijelu Hrvatsku, čime se i ovaj puta iz Vukovara želi odaslati poruka zajedništva i zajedničkog bogatstva hrvatske nematerijalne kulturne baštine.

Pozivamo vas da uz 40% popusta na festival otputujete vlakom. Popust se može koristiti od 2. do 7. svibnja 2018. isključivo za kupnju povratnih karata na udaljenostima većim od 25 km iz bilo kojeg kolodvora u Hrvatskoj i Sloveniji do kolodvora Vukovar ili Vinkovci i natrag.

Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu u sklopu PRESS centra u Hotelu LAV.