HŽPP

Arhiva ponuda

Svi na Sljeme!

Uz 40% popusta otputujte na Audi FIS utrku svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017.

Na zagrebačkom Sljemenu će se 3. i 5. siječnja 2017. održavati skijaški spektakl Audi FIS utrka svjetskog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017.

Utrke Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa organiziraju se od 2005. godine. Te je godine Hrvatski skijaški savez organizirao prvu – žensku slalomsku utrku Svjetskog skijaškog kupa, a Zagreb postao nezaobilazno mjesto održavanja utrka Svjetskog kupa. Od 2008. godine ženskoj utrci pridružena je i muška, a od prve utrke, do danas, Snow Queen Trophy su među najgledanijim utrkama Svjetskog kupa. Brojne su posebnosti Snow Queen Trophy utrka: jedini glavni grad domaćin utrka Svjetskog kupa je Zagreb, jedino na sljemenskim utrkama pobjednica i pobjednik dobiju krunu i proglašavaju se snježnim kraljicom i kraljem, a atmosfera u kojoj se utrke održavaju predmet je hvale kako najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša, tako i svih gostiju utrka. Sve to svrstalo je 2013. godine Snow Queen Trophy utrke u Club 5 Ski Classics, udruženje tradicionalnih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa, čime su one stale uz bok vodećih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa poput Val Gardene, Garmisch Partenkirchena, Kitzbühela, Wengena, Val d’Iserea i ostalih.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima natjecanja, ljubiteljima skijanja i navijačima odobrava 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 2. do 6. siječnja 2017. iz svih kolodvora do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica i natrag na udaljenostima većim od 25 km.

Popust se ostvaruje na temelju ulaznice za utrku koju treba sačuvati, a putnici koji će ulaznice podići na infopunktovima u Zagrebu ili na Sljemenu, prilikom kupnje karte trebaju izjaviti da putuju na utrku, sačuvati ulaznicu i  pokazati je u povratku prilikom pregleda karata u vlaku.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica.

Više informacija potražite na www.snowqueentrophy.com.