HŽPP

Arhiva ponuda

SuperUho festival

Uz 40% popusta otputujte na festival dobre glazbe u Primoštenu

U Primoštenu se od 1. do 3. kolovoza održava treći po redu SuperUho festival. Uz brojna strana imena kao što su Devendra Banhart, Shobaleader One, Mudhoney, Peter Hook and The Light, Mark Lanegan i drugi, na festivalu možete uživati i u taktovima domaćih izvođača koje predvode Chips & Videoclips, te graveyard pop dvojac Side Project, energična garage gothic post-punk petorka Baden-Baden, kultni Franz Kafka Ensemble te novi šibenski rock'n'roll trojac Magul, predvođeni gitaristom Antom Prginom.

U duhu dobrog provoda mi vam dajemo 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 30. srpnja do 5. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Šibenik i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Šibenik i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101. 

Više informacija potražite na Facebook-u!