HŽPP

Arhiva ponuda

Subotom u Ivanić!

Uz 40% popusta 1. rujna uživajte u vožnji vlakom, bogatoj turističkoj i gastroponudi i druženju članova Harley Davidson Pleter Chapter Croatia

U subotu, 1. rujna 2018. u Ivanić Gradu će se u organizaciji Turističke zajednice održavati manifestacija „Subotom u Ivanić!“ u sklopu koje će uz bogat gastro program i kostimirani turistički obilazak grada, biti održana i degustacija lokalnih specijaliteta, posjet vinariji i Izletištu Petek te druženje članova Harley Davidson Pleter Chapter Croatia.

Svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava se 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 31. kolovoza do 2. rujna 2018. za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Ivanić Grad i natrag, a popust mogu koristiti i slovenski državljani.

Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na info pultu na mjestu održavanja manifestacije (Centar za posjetitelje).

Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija o manifestaciji potražite na www.tzig.hr .