HŽPP

Arhiva ponuda

Star Film Fest

Datum: 14.8.2019. 10:00:00
Ako želite dotaknuti svoju zvijezdu, od 29. do 31. kolovoza otputujte u Sisak

U Sisku će se od 29. do 31. kolovoza 2019. održavati Star Film Fest. Organizator festivala su članovi Kino kluba Sisak, udruge koja okuplja ljubitelje filma i čiji je cilj promicanje filmske kulture i umjetnosti. Festival je stekao status filmskog festivala za mlade te je na taj način upisan na kartu filmskih festivala. 

Cilj festivala je pružiti priliku mladim umjetnicima iz cijeloga svijeta da prikažu svoj film na filmskom platnu. Prošle godine događaj je posjetilo više od 3.000 posjetitelja te su ga popratili svi nacionalni mediji. Projekcije filmova održavat će se na dvije gradske lokacije – u Starom gradu i Kazalištu 21.

Predlažemo vam da na filmske projekcije otputujete vlakom uz 40% popusta. Popust možete koristiti od 28. kolovoza do 1. rujna 2019. za kupnju povratnih karata do kolodvora Sisak, a popust mogu ostvariti i slovenski državljani iz svih kolodvora Slovenskih željeznica. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na http://www.sfilmfest.com/.