HŽPP

Arhiva ponuda

Snješko poziva na božićni vlak

Vikendom od 5. prosinca 2015. do 3. siječnja 2016.

I ove godine u prosincu HŽ Putnički prijevoz organizira vožnje dječjega božićnog vlaka Tin-express, koji vozi na području Zagreba, Osijeka, Vinkovaca, Varaždina, Splita, Rijeke, Pule i drugih većih gradova.

Veselu atmosferu u vlaku jamči prigodan program uz dječje pjesmice i najdraže blagdanske likove sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka, koji dolaze s velikim crvenim vrećama punim darova, a glavni lik naše priče je snjegović Snješko koji poziva na nezaboravnu vožnju.

Posebne vožnje Tin-expressa za djecu iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola bit će organizirane od ponedjeljka do petka.

HŽ Putnički prijevoz i ove godine za građanstvo vikendima organizira vožnje božićnog vlaka Tin-express. Vožnja božićnim vlakom traje oko 60 minuta (osim na riječkom području), prijevozne karte mogu se kupiti na blagajnama kolodvora, a u cijenu karte za djecu uključen je i prigodni dar.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na veselim vožnjama Tin-expressa i poklonite djeci nezaboravno putovanje puno osmijeha i dobrog raspoloženja.

Tin-express na zagrebačkom području

Na zagrebačkom području Tin-express će voziti vikendima od 5. prosinca do 3. siječnja u 10.00 i 11.30 sati na relaciji Zagreb GK – Dugo Selo – Zagreb GK. Cijena karte za dijete iznosi 40 kuna, a za odrasle 30 kuna.

Tin-express na riječkom području

Na riječkom području vožnje će biti organizirane 5., 12., 19. i 26. prosinca u 9.30 sati na relaciji Rijeka – Delnice Rijeka. Nakon dolaska vlaka u Delnice djeca i roditelji moći će sudjelovati u igrama na snijegu, izradi snjegovića i skulptura od snijega te posjetiti Park jelena, ledenu dvoranu i adventski sajam. Povratak vlaka iz Delnica je u 15.00 sati. Cijena karte iznosi 60 kuna za dijete, a za odrasle 40 kuna.

Tin-express na splitskom području

Na splitskom području vožnje će biti organizirane 13. i 19. prosinca u 9.00 sati na relaciji Split – Kaštel Stari – Split. Cijena karte za dijete iznosi 45 kuna, a za odrasle 25 kuna.

Tin-express na varaždinskom području

Na varaždinskom području vožnja će biti organizirana 20. prosinca u 11.00 sati na relaciji Koprivnica – Ludbreg – Koprivnica. Cijena karte za dijete iznosi 45 kn, a za odrasle 40 kuna.

Tin-express na vinkovačkom području

Na vinkovačkom području vožnja će biti organizirana 19. prosinca u 12.02 sati na relaciji Vinkovci – Vukovar Borovo Naselje - Vinkovci.  Cijena karte za dijete iznosi 44 kn, a za odrasle 22 kune.

Božićna priča obitelji Salaj

Snješko putuje i na Božićnu priču na imanje Salaj u Grabovnicu pokraj Čazme. Ove godine imanje će biti okićeno sa 1.850.000 lampica, a uz likove iz bajki na imanju možete popiti tople napitke i zagrijati se u velikom šatoru. Za djecu je pripremljen prigodan program tako da veselje neće izostati. Na bajkovitom imanju djeca se mogu družiti s Djedom Božićnjakom, a veseli božićni vlak pričekat će dok se ne upale sve lampice!

Vlakovi će voziti 26. prosinca 2015., te 1. i 2. siječnja 2016.

Probudite božićni duh i doživite pravu božićnu bajku s nama!

Polazak vlaka iz Zagreb GK petkom je u 16.18, a povratak u Zagreb GK u 21.12 sati.

Polazak vlaka iz Zagreb GK subotom je u 15.00, a povratak u Zagreb GK u 19.50 sati.

Cijena karte za dijete iznosi 80 kn (uključen dar za dijete), a za odrasle 85 kn.

U cijenu su uključeni prijevoz vlakom i autobusom te ulaznica za Božićnu priču.

Za dječje vrtiće, škole i poduzeća dogovaramo posebne termine vožnji radnim danom.

 

 

Blagdanske ponude

U blagdansko vrijeme HŽ Putnički prijevoz putnicima nudi 50% popusta na prijevoz do zagrebačkog klizališta Ledeni park uz povoljnije ulaznice i najam klizaljki, kao i 50% popusta na povratna putovanja na Advent u Splitu.  

Također od 13. prosinca do 10. siječnja odobrava se 50% popusta na jednosmjerna putovanja vlakom na izravnim relacijama Zagreb – Split – Zagreb, Zagreb – Rijeka – Zagreb, Zagreb – Vinkovci – Zagreb i Zagreb – Osijek –  Zagreb.


Više informacija na 01 4573 208 radnim danom do 15.00 sati, , www.bozicnabajka.com

Informacije o vožnjama Tin–expressa u drugim gradovima potražite u regionalnim jedinicama HŽ Putničkog prijevoza.