HŽPP

Arhiva ponuda

Slavonija Fest CMC200!

Uz 40% popusta otputujte u Slavonski Brod na vrhunski glazbeni spektakl

Slavonija Fest CMC200 će se održavati 30. i 31. kolovoza 2019.u Slavonskom Brodu.

I ove će godine Slavonski Brod ponovno biti središte glazbenih događanja, te će ugostiti brojne sjajne bendove i vrhunske glazbenike. Program će žanrovski biti još bogatiji te će osim izvođača pop i rock glazbe nastupati i predstavnici hip hop scene.

Festival se održava u baroknoj tvrđavi Brod na rijeci Savi, a uz brojne popratne programe i sadržaje  posjetitelji će moći uživati u vrhunskoj produkciji, od audio opreme do scenografije i rasvjete. Kao sadašnja i buduća smjernica festivala naglašeni je pop rock izričaj, a postiže se izborom koncertnih headlinera. Ove godine će to biti Prljavo kazalište i Mile Kekin. U sklopu festivala organizira se i rock maraton na kojem uz već poznate rock zvijezde nastupaju i nova imena hrvatske rock scene.

HŽ Putnički prijevoz putnicima posjetiteljima festivala odobrava 40% popusta na povratne karte u 1. i 2. razredu vlakova. Od 29. kolovoza do 1. rujna 2019. popust na povratna putovanja do kolodvora Slavonski Brod mogu koristiti hrvatski i slovenski državljani. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora od 10.00 do 20.00 sati u Turističko-informativnom centru, Trg Ivane Brlić Mažuranić 7a.

Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na www.cmc.com.hr/cmc-200-slavonija-fest-2019 .