HŽPP
VAŽNA OBAVIJEST:

Nove mjere u javnom prijevozu

Arhiva ponuda

Sisački sajam cvijeća

Otputujte vlakom uz 50% popusta i uživajte u cvjetnoj rapsodiji

Od 6. do 12. svibnja 2019. u Sisku se održava Sajam cvijeća u organizaciji Grada Siska, Doma kulture Kristalna kocka vedrine i Turističke zajednice grada Siska. Sajam cvijeća obogaćuje turističku ponudu grada, promovira cvjećare, ali i educira mlade te potiče njihovu kreativnost. Stoga vas pozivamo da mirisi, boje i razni cvjetni oblici uljepšaju i vašu svakodnevicu tijekom šetnje kroz labirinte cvjetne bajke u Šetalištu Vladimira Nazora.

HŽ Putnički prijevoz službeni je prijevoznik za sva sportska i kulturna događanja u gradu Sisku u 2019. godini pa tako posjetitelji Sisačkog sajma cvijeća ostvaruju posebne pogodnosti i ostvaruju 50% popusta na povratne karte u redovnim vlakovima na relaciji Zagreb GK – Sisak – Zagreb GK.

Uz to, prijevoz bicikala za pojedinačne putnike koji putuju subotom i nedjeljom je besplatan. Zbog zatvora pruge i supstitucije prijevoza autobusima, prijevoz biciklima moguć samo do kolodvora Lekenik.

Kako bi ostvarili popust, prilikom kupnje prijevoznih karata na Zagreb GK ili u vlaku potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a posjetitelji Sajma cvijeća prijevozne karte trebaju potvrditi na blagajni Doma kulture Kristalna kocka vedrine, Šetalište V. Nazora 12, u parku Sajma.