HŽPP

Akcijske ponude

Sezonskim vlakovima u Češku

Putujte po povoljnim cijenama

Sezonski vlakovi na relaciji Prag – Rijeka/Split – Prag

Sezonski vlakovi češkog prijevoznika RegioJet prometuju od 28. svibnja do 30. rujna 2021. na relaciji Prag – Rijeka/Split – Prag.

Vlakovi iz Praga polaze u 16.46 sati s dolaskom u Rijeku u 10.13 sljedećeg dana, odnosno Split u 13.44 sati, a iz Splita polaze u 15.51, odnosno Rijeke u 19.55 s dolaskom u Prag sljedećeg dana u 13.12 sati. U lipnju i rujnu vlakovi voze tri puta tjedno u oba smjera, a u srpnju i kolovozu svakodnevno. Vozni red vlakova možete pogledati ovdje. 

Karte se mogu kupiti putem aplikacije RegioJet i na blagajnama HŽPP-a u Zagreb GK, Rijeci i Splitu, a u cijenu karte uključene su dodatne usluge u vlaku (voda, kava, doručak, Wi-Fi). 

Karte za relaciju Prag – Rijeka/Rijeka – Prag mogu se kupiti po cijeni od 19 EUR za mjesto u vagonu sa sjedalima, odnosno od 31 EUR u vagonu za spavanje, za relaciju Prag – Split/Split – Prag od 35 EUR u vagonu sa sjedalima, odnosno od 42 EUR u vagonu za spavanje. Također, putnici mogu moći putovati i u tzv. Astra vagonima koji u sjedala imaju ugrađene zaslone na dodir, a u vlaku se mogu prevesti i bicikli.

Karte za vlak mogu se kupiti i od/do Zagreba i Budimpešte te na relacijama Zagreb – Rijeka/Split i obrnuto.