HŽPP

Arhiva ponuda

SAWA festival u Županji

Uz 40% popusta otputujte u Županju na hardcore punk festival

Svi oni koji žele uživati u glazbi izvrsnih hardcore punk bendova, dobrodošli su na Sawa festival u Županju! Osim izvrsne glazbe, ovaj underground festival potiče slobodu govora i izražavanja i jasno stoji protiv nasilja, rasizma, mržnje, homofobije i drugih oblika diskiminacije. 

Pozitivna iskustva dosadašnjih posjetitelja učinila su Sawu regionalnim okupljanjem ljubitelja hardcorea i punka. Ove godine festival se predstavlja u drugačijem klupskom izdanju. Dobre glazbe i druženja sigurno neće nedostajati stoga rezervirajte vikend za izvrstan provod.

SAWA ekipa poziva da se maknemo od malih ekrana, razbijemo barijere i granice, izgradimo nova poznanstva, obnovimo prijateljstva, podržimo bendove i dobro se zabavimo uz super glazbu!

U duhu dobre zabave poklanjamo vam 40% popusta na povratne karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova za povratna putovanja do kolodvora Županja iz svih kolodvora u Hrvatskoj. Popust vrijedi i za slovenske državljane za putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica, a može se koristiti od 14. do 17. srpnja 2016. godine.

Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na Facebooku!