HŽPP

Arhiva ponuda

Sajam Interliber, Sajam multimedije i INOVA

Uz 40% popusta otputujte na Zagrebački velesajam

Interliber će i ove godine ljubitelje knjige dočekati s pregršt novih naslova i predstavljanja knjiga, uz dolazak hrvatskih i inozemnih književnih zvijezda, neposredne razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susrete nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice i okrugle stolove.

Sajam multimedije će ove godine predstaviti najnovije tehnologije i okupiti najvažnije svjetske sudionike iz branše. Sajam će se održati na do sada najvećem prostoru, a fokus će biti na predstavljanju najnovijih videoigara, developera, indie developera, publishera, VR hardvera, gaming hardvera, analognim igrama i velikim internacionalnim eSports gaming turnirima.

INOVA je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima i atraktivnim programom nagrađivanja.

Kako biste uživali u najnovijim knjigama, tehnologijama i inovacijama, od 7. do 14. studenoga uz 40% popusta na povratna putovanja otputujte vlakom na Zagrebački velesajam. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom na informacijskom mjestu Zagrebačkog velesajma. Popust se ne ostvaruje na udaljenostima kraćim od 25 km.