HŽPP

Arhiva ponuda

S bajkovitim vilama u bajkovito Celje

29. prosinca otputujte na čarobni izlet u Sloveniju

Kneževsko Celje u prosincu se pretvara u zemlju bajki. Stari grad Celje poziva vas da se pridružite bajkovitim vilama do 31. prosinca, svako jutro od 10 do 12 i poslijepodne od 17 do 19 sati. U središtu grada vile će stvoriti zemlju bajki i omogućiti besplatnu pustolovinu za djecu i „stariju“ djecu sve do novogodišnje noći.

A 29. PROSINCA BAJKA ĆE POČETI VEĆ U VLAKU!

Vile će vas čekati u vlaku koji iz Zagreba kreće u 12.36 (presjedanje u Zidanom Mostu 14:20/15:00), te će se s vama družiti cijelim putem do Celja gdje ćete stići u 15.36 sati. Nakon dolaska u Celje vile će vas odvesti u svoju zemlju bajki gdje ćete se moći družiti s mnogobrojnim gostima glazbenicima i junacima iz bajki. Otkrit će vam mnoštvo bajkovitih tajni, bajkovit ples i još mnogo bajkovitih, neočekivanih i jedinstvenih doživljaja….

Iz Celja do Zagreba možete se vratiti vlakom koji iz Celja kreće u 20.39, a u Zagreb stiže u 22.41 sati.

DOŽIVLJAJ JE BESPLATAN, PLAĆATE SAMO CIJENU KARTE!

Za putovanja na relaciji Zagreb – Celje i natrag na raspolaganju vam je široka paleta popusta.

Za putovanja obitelji s djecom ističemo ponudu CITY STAR u sklopu koje djeca do 15 godina koja putuju s roditeljima ili djedom i bakom putuju besplatno. Povratna karta Zagreb – Celje za dvije odrasle osobe i dvoje djece koštat će vas 226,20 kn.
Za skupine malo starije „djece“ do 20 godina (6 putnika i više) na raspolaganju vam je 70% popusta, a za sve ostale putnike preporučujemo kartu ponudu Celje Spezial.

Dodatne informacije : 01/4811-842 ili

Prošlogodišnji ugođaj možete pogledati u videu.