HŽPP

Arhiva ponuda

RUMOBIL BIKE VLAK

Datum: 2.5.2018. 10:00:00
1. svibnja otputujte na biciklijadu u Karlovac

Pozivamo vas  na najmasovniju biciklijadu u Hrvatskoj - karlovačku prvomajsku biciklijadu koja ove godine obilježava 25. godinu postojanja. 

Za dolazak na biciklijadu koristite integrirani prijevoz i s biciklima otputujte RUMOBIL vlakom od Zagreba do starta u  Karlovcu.

Polazak RUMOBIL BIKE vlaka iz Zagreba je u 8.12 sati.

Informacije o biciklijadi:

Start biciklijade  je u 10.00 sati u centru grada ispred Karlovačke banke gdje sudionici mogu preuzeti majice, kupone za ručak i piće i startne brojeve koji sudjeluju u nagradnoj igri. Kotizacija se ne naplaćuje.

Polazak iz Radićeve ulice i preko Korza u smjeru Karlovačke pivovare i rijeke Dobre. Većim dijelom vozi se desnom obalom rijeke Dobre, a ručak i zabavni program bit će organizirani na kupalištu Grdun pokraj Jaškova, Grad Ozalj.

Staza u jednom smjeru ima 12,5 km i većim dijelom je ravna, uz nekoliko lakših uzbrdica. Oni koji se ne žele zabavljati na obali Dobre, mogu se voziti biciklima po ozaljskom kraju jer su u blizini prekrasne biciklističke staze uz rijeku Dobru i asfaltirane cestice kroz šumu.

Povratak biciklista RUMOBIL vlakom organiziran je iz stajališta Karlovca Centar u  17.25 i 20.20 sati. Postoji mogućnost povratka manjeg broja biciklista vlakom koji iz stajališta Karlovac Centra polazi u 21.25 sati.

Vozni red

Polazak iz Zagreba redovitim vlakom u 8.12, dolazak u Karlovac u 9.04, dolazak u Karlovac Centar u 9.08 sati.

Povratak vlaka iz Karlovac Centra u 17.25, iz Karlovca u 17.28 i dolazak u Zagreb GK u 18.25 ili povratak vlaka iz Karlovac Centra u 20.20, iz Karlovca u 20.34 i dolazak u Zagreb GK u 21.15.

Cijena karte

Cijena karte na relaciji Zagreb – Karlovac – Zagreb iznosi 50 kn i uključuje prijevoz bicikla.

Djeca do 6 godina putuju besplatno.

Karte se prodaju na blagajnama Zagreb Glavnog kolodvora.