HŽPP

Arhiva ponuda

RUMOBIL AKTIV vlak

26. svibnja otputujte u Ozalj

Pozornost javnosti sve više privlači nova sportsko-rekreativna aktivnost – nordijsko hodanje, a upravo je ozaljski kraj prekrasne prirode, brojnih kulturno-povijesnih značajki i staza za nordijsko hodanje idealan za aktivan vikend. RUMOBIL AKTIV VLAK vozi vas u subotu, 26. svibnja na organiziranu obuku i vođene ture nordijskog hodanja. Prema mišljenju stručnjaka nordijsko hodanje je najprimjerenija, najdostupnija i najučinkovitija tjelovježba i načina kretanja koja zadnjih godina i u Hrvatskoj ima sve više poklonika. Obuku će voditi Silvija Zoković, prof. kineziologije, koja već 14 godina radi na popularizaciji nordijskog hodanja u Hrvatskoj.

Naučite i odmah primijenite tehniku nordijskog hodanja kroz Learning by Doing na RUMOBIL AKTIV organiziranoj obuci i vođenim turama.

U subotu, 26. svibnja nakon obuke za početničku grupu, hoda se stazom Vrhovački vinogradi (6 km) - Vrhovac. Povratak iz Svetica i Vrhovca u Ozalj za one kojima će dva sata hodanja za jedan dan biti dosta, organiziran je autobusom. U kasnim poslijepodnevnim satima po povratku u Ozalj moguć je posjet Zavičajnom muzeju i starom gradu Ozalj. Uz zainteresirane za nordijsko hodanje, svi ostali ljubitelji hodanja bez štapova i svih dobi dobrodošli su na vožnju RUMOBIL AKTIV vlakom u Ozalj.

Karte za RUMOBIL aktiv vlak 26. svibnja su rasprodane, a sljedeći RUMOBIL vlak kreće 9. lipnja. 

Vozni red RUMOBIL AKTIV vlaka

26.5. 2018.

Polazak vlaka iz Zagreb GK u 8.12, dolazak vlaka u Karlovac u 9.04, polazak autobusa u 9.15 iz Karlovca za Ozalj.

Polazak autobusa iz Vrhovca za Ozalj u 15.00 sati.

Nakon razgleda Zavičajnog muzeja polazak autobusa iz Ozlja u 16.45 za vlak koji polazi iz Karlovca u 17.28.

Dolazak u Zagreb u 18.25.

 

Cijena karte iz Zagreba iznosi 40 kn, iz Karlovca 20 kn, a djeca do šest godina putuju besplatno.

Karte su rasprodane, a sljedeći RUMOBIL vlak kreće 9. lipnja.

 

Za putnike RUMOBIL AKTIV vlaka sudjelovanje u programu obuke nordijskog hodanja je besplatno.

Moguće je unajmiti štapove za hodanje.