HŽPP

Arhiva ponuda

Rokovo

Uz 40% popusta otputujte na ovu tradicionalnu kulturno zabavnu manifestaciju u Virovitici

Turistička zajednica grada Virovitice i Grad Virovitica pozivaju vas na Rokovo 2016! Zabavite se uz bogat program koji 12. kolovoza otvaraju Gradska glazba Virovitice i mažoretkinje i uživajte u brojnim izložbama i radionicama kao što su "Ružić u Virovitici", “Magični svijet vlakova”, maketarska radionica i brojne druge. Uživajte u brojnim sportskim manifestacijama, a potom sve začinite odličnom glazbom i zaplešite uz zvuke Marijana Bana, Slavonia Banda i Prljavog kazališta.

Za još bolji štimung mi Vam odobravamo popust od 40% na redovnu cijenu prijevozne karte za 1. i 2. razred svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 11. do 16. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Virovitica i natrag. Osnovu popusta čini povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena pečatom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Virovitica i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Prilikom kupnje prijevoznih karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101.

Više o manifestaciji potražite na Facebook-u!