HŽPP

Arhiva ponuda

Rokovo u Virovitici

Uz 40% popusta otputujte vlakom na ovu tradicionalnu manifestaciju

U Virovitici će se od 11. do 16. kolovoza 2018. u organizaciji Turističke zajednice grada Virovitice održavati tradicionalna turistička manifestacija „Rokovo“.

Ova tradicionalna manifestacija se po broju posjetitelja i raznovrsnosti programa ubraja u najveće manifestacije ovog dijela Hrvatske, a tijekom održavanja posjetitelji mogu posjetiti različite izložbe, kazališne predstave, koncerti, modne revije, smotre folklora i još mnogo zanimljivosti. Obilježavanjem dana svetog Roka, 16. kolovoza, zaštitnika grada Virovitice, završava ova manifestacija, a taj se dan slavi i kao Dan grada Virovitice.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima ove manifestacije odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 10. do 17. kolovoza 2018. isključivo za kupnju povratnih iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Virovitica i natrag.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja s područja svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Virovitica i natrag.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a poleđinu karte ovjeriti pečatom organizatora. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. 

Više informacija potražite na www.tz-virovitica.hr .