HŽPP

Arhiva ponuda

RockLive festival u Koprivnici

Uz 40% popusta otputujte do Koprivnice gdje će se na popularnoj Šoderici održava festival rock glazbe

Popularni koprivnički festival, u šestoj godini održavanja ponudit će poseban doživljaj svim ljubiteljima glazbe i kupanja, uživanja na otvorenom, dobrog roštilja i cjelodnevnih događanja. Jezero Šoderica, popularno “Podravsko more” prekrasna je lokacija u srcu prirode, mjesto na kojem će se savršeno uklopiti open air pozornice RockLive Festivala.

Na RockLive se vraća uvijek aktualni ELEMENTAL, a uz njih ove godine nastupa i jedan od legendarnih svjetskih punk bendova, talijanski LOS FASTIDIOS, bend koji je otpjevao neslužbenu himnu punk pokreta – “Antifa Hooligans”.

U duhu dobre zabave mi vam dajemo 40% popusta na redovnu cijenu karte u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 10. do 14. kolovoza i to isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do kolodvora Koprivnica i natrag. Prilikom kupnje karata potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Koprivnica i natrag.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km. Za kupljene a neiskorištene prijevozne karte primjenjuju se odredbe Tarife 101. 

Više informacija potražite na Facebook-u!