HŽPP

Arhiva ponuda

ReArt festival u Osijeku

Uz 40% popusta otputujte na festival umjetnosti i kreativnosti

ReArt je projekt udruge za umjetnost i stvaralaštvo REART koji predstavlja mjesto susreta umjetnika i kreativaca. Na festivalu sudjeluje oko 40 umjetnika iz Hrvatske i inozemstva te oko 50 kreativnih izlagača.

Uz razvoj urbane kulture, ReArt festival stvara platformu za umjetnost, približava publiku umjetnicima, a kreativcima daje mogućnost predstavljanja. Raznolikost ReArt-ova programa otvara nove prilike, potiče suradnje i stvara dugotrajne uspomene, a raznovrstan program sastoji se od kreativnog sajma, izložbe, glazbenog programa, predstava, gostovanja, filmskih projekcija, edukativnih radionica i predavanja predavača iz regije iz područja kulturne i kreativne industrije.

Stoga vas pozivamo da na kreativni festival otputujete vlakom uz 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust se može koristiti od 14. do 16. lipnja 2019. isključivo za kupnju povratnih karata iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Osijek i natrag. Prilikom kupnje karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu održavanja festivala. Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Više informacija potražite na Vimeo-u i   Facebook-u.