HŽPP

Arhiva ponuda

Putovanje godine za mlade u najvećem party vlaku

U vlaku se okupilo stotine mladih željnih putovanja, dobrog provoda i upoznavanja nove ekipe. Dva luda noćna provoda, istraživanje Sarajeva i pohod na ćevape summa sumarum su nezaboravnog putovanja u grad na Miljacki.

Vlak zabave i dobrih emocija vratio se iz Sarajeva, grada sjecišta kultura i religija, grada sevdaha i ćevapa. Nakon prvog Trip'n'Fun putovanja vlakom u Beograd u ožujku ove godine, ovo je bio još brojniji tulum, a u do sada najvećem party vlak prevezeno je oko 700 raspoloženih avanturista. Dugo putovanje bilo je prilika za druženje i upoznavanje, kao i razgovor na stranim jezicima s obzirom da su na ludo putovanje vlakom krenulo i mnogo Španjolaca, Britanaca, Nijemaca...

Jedini uvjet bio je dobro se naspavati jer sve putnike čekao je ludi provod, a za atmosferu u vlaku bili su zaduženi neumorni vodiči i animatori koji su podizali atmosferu, a umorne partijanere ponekad i megafonom dizali na noge. Party program u svim vagonima uz DJ-eve i glazbu za svačiji ukus trajao je cijelu noć, a neuomorne partijanere Sarajevo je dočekalo raširenih ruku. 

Slobodno vrijeme u Sarajevu najljepše je provesti u šetnji Baščaršijom pa su se i mnogi tamo zaputili odmah po dolasku. Uz razgledavanje Baščaršije i znamenitosti grada, degustacije delicija u obliku ćevapa, bureka, klepa i musake, bila je zagarantirana i zabava u najboljim sarajevskim klubovima - Barlottiju i restoranu Bentbaši u kojem se moglo večerati uz izvrsnu glazbu. A čini se kako su porcije ćevapa i bosanska kava imali ljekoviti učinak jer su večernji izlasci uz najveće glazbene hitove trajali do ranih jutarnjih sati.  

Nakon oporavka od ludih noći i afterpartyja u Haciendi na Baščaršiji stiglo je vrijeme za povratak kući, a (pre)kratak ostanak u ovom divnom gradu gostoljubivih ljudi, dobre hrane i zanimljivih priča mnoge je natjerao da počnu razmišljati o ponovnom dolasku. Jer u Sarajevu se može štošta naučiti o životu i ljudima - od toga da kavu treba piti s merakom, biti tolerantan prema svima i umjesto večernjeg gledanje televizije, u dobrom društvu treba sjesti uz nargilu.

Zabavno putovanje vlakom u Sarajevo kao da je oživjelo nekadašnji duh putovanja i spojilo mlade ljude. Pozamašna brojka putnika govori o želji mladih da nakratko zaborave nametnute granice i zamjene ih zabavom, upoznavanjem i užitkom. Ovakav način putovanja omogućio je da se u potpunosti iskoristi vrijeme putovanja tijekom kojeg se sjedenje u vlaku pretvorilo u izvrsnu zabavu koja traje. I pamti se.

Ako želite pobjeći od stresa, opustiti se, zabaviti i najesti, Sarajevo je grad za vas. Sljedeći na redu je grad provoda i splavova - Beograd u ožujku 2016. godine. Pratite Fun Factory stranicu i saznajte na vrijeme sve o nezaboravnom putovanju najboljim prijevoznim sredstvom u grad najluđega noćnog provoda!  => www.facebook.com/funfactoryhr

 

Trip'n'Fun party vlak putovanje za mlade i one koji žele živjeti svoje snove

Putovanje Trip'n'Fun party vlakom uspjelo je probuditi nekadašnji duh i način putovanja te oživjeti vlak kao najbolje i najudobnije prijevozno sredstvo, kao i povezati mlade i studente iz regije i upoznati ih s kulturom i običajima susjednih krajeva, uz stjecanje novih prijatelja. 

 VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=Bh5-a5kcaxs

Putovanje Trip'n'Fun party vlakom uključivalo je i dva noćenja s okrepljujućim doručkom u hotelima s tri zvjezice, uz dva luda noćna provoda i razgled grada. 

 

Zabave i druženja u svim vagonima nije nedostajalo.  

 

Putovanje jedinstvenim party vlakom u Sarajevo svih 700 putnika nikada neće zaboraviti.

 

Trip'n'Fun party vlak je idealno putovanje za sve mlade koji vole putovati i partijati u isto vrijeme.

 

Bio je to nastavak spektakularnog putovanja u Beograd, na koje se proljetos uputio Trip'n'Fun party vlak.

 

Sarajevo i partijanje - savršena kombinacija!